Bli med til Budapest

Budapest-222x300

1. – 5. mai arrangerer LPP Bærum, LPP Vesterålen, m.fl., tur til Budapest. Nærmere bestemt er destinasjonen naturskjønne omgivelser på en øy midt mellom Buda og Pest. SPA-tilbudet er fantastisk, og hotellet er et gammelt, fornemt hotell i 4-stjernersklassen. Øya er fredet, noe som betyr at det ikke er biler der, og det er kort vei både til Buda og Pest.

Dette kan være det avbrekket du behøver!

Våren kommer, det er fridager og dette er en veldig populær avreisedato, så vær tidlig ute med din bestilling.

Donau deler Buda og Pest, og det er selvfølgelig lagt opp til båttur på elva. Vi skal på Spa, ha KIB-kurs, være sammen, oppleve kunst og kultur, og unne oss noen dager helt for oss selv.

Det er satt av 40 plasser, og først-til-mølla praktiseres. Extrastiftelsen er søkt om økonomisk støtte. Dersom dette innvilges, vil prisen reduseres tilsvarende, slik at dette er maksimumspriser.

Priser (pr pers for 4 netter):

Dobbeltrom med frokost: 2175,-

Enkeltrom med frokost: 3675,-

SPA: 2 behandlinger fra: 300,-

Eventuelle utflukter kommer i tillegg. Det vil også tilkomme maksimalt 100 kroner for møterom, alt etter hvor mange deltakere det blir.

Fly: Gruppebooking er alltid billigere, men du står fritt til selv å velge. Ta kontakt med Guri Jaer, innen 1. oktober, ved interesse, slik at alt det praktiske kan ordnes, og gode grupperabatter forhandles.

Pårørende skal ha slike “luftlommer av glede” – because we are worth it!

Kom og bli med!

Ved interesse: Ta kontakt med leder i LPP Bærum, Guri Jaer: gurja@online.no – 954 96 538.

Del på: