Januarhilsen fra styret

1442255_68654363Kjære medlem i LPP Nedre Glomma!

Vi ønsker deg et godt nytt år. Ikke minst ønsker vi et godt nytt år til dine. Nytt år kan bringe med seg nytt håp. Vi i LPP er igjen innstilt på å arbeide videre for saken vår. Vi skal bidra til å formidle og bruke den kunnskapen og innsikten bare vi som pårørende besitter. Dette for å fremme og styrke pårørendes posisjon, for oss selv, for de vi er pårørende til, og samfunnet for øvrig.

Vi er mange som er pårørende, og flere ønsker å ta del i et fellesskap. Vårt lokallag er en forening i vekst. Vi er stolte av at vi i 2015 økte medlemstallet med nær 70 % i Nedre Glomma. Vi ønsker nye medlemmer velkommen, og håper «gamle» medlemmer vil fortsette å stå sammen med oss fremover.

 

Årsmøte/medlemsmøte 16. februar kl. 18.30
16. februar arrangerer vi årsmøte, samt medlemsmøte i lokallaget. Her får vi besøk av en representant fra LPP sentralt.  Last ned årsmøteinnkallingen her.
Vi vil samtidig gi en kort info om samtalegruppene som LPP Nedre Glomma driver. Ta kontakt hvis du vil være med i en samtlegruppe- vi har fortsatt ledige plasser.

Ida Mai Haakafoss, leder og koordinator på Pårørendesenter i Fredrikstad, kommer og forteller om arbeidet med senteret og planer fremover. Dette er et nyopprettet senter, som vi gledere oss til å høre mer om!
Det blir enkel bevertning, ingen påmelding kreves. Velkommen skal du være!

Vi vil gå videre med det gode samarbeidet i styret, og vi vil gjerne ha med flere inn i større eller mindre tillitsverv i styret (6-8 møter pr år). Bli med oss på laget og delta på dine egne premisser – sammen kan vi få til mye.
Ta kontakt for å høre litt mer (Jytte tlf 414 15 057). Om ikke annet, kom på årsmøte. Kanskje du oppdager at det ville vært spennende å prøve. Du er uansett hjertelig velkommen!

Håper vi sees!

Beste hilsen fra oss i styret LPP Nedre Glomma
Jytte, Turid og Bjørg

styret

Her kan du laste opp medlemsbrevet i pdf

Print Friendly
Del på: