Hallo! Siste nytt 2017!

IMG_8745

Sommerbrev til medlemmer av
LPP indre Østfold

Kjære folk.
Siden årsmøtet har det vært null utadrettet virksomhet i regi av styret. Vi la listen lavt for året, hva aktiviteter angår. Aktiviteten har begrenset seg til tankevirksomhet.
Vi har tenkt å få til et arrangement på verdensdagen for psykisk helse 10. oktober.
Men vi har økonomi til å kunne invitere medlemmer på flere interessante og kanskje lystbetonte ting.
Det skal være et seminar på Refsnes gods på Jeløya den 16. september. Det er i regi av LPP Moss, men vi er hjertelig invitert. Arnhild Lauveng kommer. Og jeg tipset dem om Maja Thune, så hun vil nok også bli invitert.
Så er det Solaseminaret – for dem som føler at de trenger litt påfyll av velvære – og samvær med folk som virkelig forstår det press man har som pårørende.
Og Schizofrenidagene i Stavanger skal i år handle endel om depresjon.
Kontakt undertegnede hvis noe av dette kan friste!!

Følgende link er til et gratiskurs for pårørende til høsten på Kalnes.
https://sykehuset-ostfold.no/arrangementer/kurs-for-parorende-2017-09-19

Tormod Ropeid og jeg var på landsmøte i LPP 17. og 18. juni. Vi lærte litt og fikk utvekslet ideer. Det var et bra møte, handlingsplan og vedtekter ble vedtatt og nytt landsstyre valgt. Arnhild Ottesen fra Stavanger er styreleder. Og sekretariatet i Oslo har ny daglig leder. To medarbeidere skal også ansettes.

Nyvalgt til landsstyret er Camilla Johansen fra Bodø. Hun sitter også innvalgt for LPP som nestleder i Rådet for Psykisk Helse. Hun er ung og entusiastisk. Hun sa at Rådet gjerne er med å søke prosjektmidler for oss fra Extrastiftelsen, f.eks. til Møteplass eller brukerstyrte sentre. Jeg vet dessverre ennå lite om hvordan de forskjellige kommunene i Indre Østfold organiserer tilbudene sine. Men mye kan sikkert gjøres!

Med Askim som mulig kommende storkommunesentrum, begynner vi der med stand 10. oktober. Tormod har tanker om koordinering med øvrige tiltak.

Ellers vil vi oppfordre til å verve medlemmer. Vi må bli flinkere til å spørre også bedrifter og tilby støttemedlemskap! Vi ønsker å få med flere unge folk også!

God sommer til dere alle!

Hilsen Marianne
Hobøl 20. juni 2017
Kontakt telefon 90206169

Print Friendly
Del på: